http://www.mcoba.org

Thursday, December 4, 2008

bosan time~

assalamualaikum

huhu.dah seminggu lebih cuti sang kelana start.so far nothing interesting except tgk tasik2 yang baru terbentuk di kala musim tengkujuh (banjir) dan benda2 baru kat bandar kuala terengganu ni.quite interesting sbb dah lama x jln2 kt bandar.next destination is taman tamadun islam,ada masjid2 seluruh dunia n masjid kristal.sapa nk ikut??

skang monsoon cup sedang berlangsung kt pulau duyong and aku masih xsempat lagi nk tgk kapal2 layar tu beraksi walaupon dah 3kali diadakan.hik2.harap2 blela dpt tgk esok pagi~




(ihsan dari internet)


and dh beberapa hari nila aku utilize internet semaksimum mungkin tapi apekan daya,kita hanya merancang dan Allah yang menentukan.internet asyik wat hal je.nk dload mubee pon susah.ni,tgh dload gossip girl.haih.kalo kt utp ni dah ada org tlg dloadkn.buka DC,dload je dr org.xyah tunggu lama2.ha2..one thing i'll missing a lot after one more semester.maybe xketerlaluan to said sume bdk utp akan ckp cmtuh pas hbs blaja kt UTP.hahah~

k la post kali ni nak merepek je.tunggu masa.japg nak kuar.main bowling dgn kwn bdk skolah lama.dah lama xjumpa.nk hang out skali skala. what a day if we don share our happiness with friends right?k la.nak share most played songs in my playlist.kalo nak suggest pon ble gak~

malay songs (xikut susunan pon.letak je):
1. the rock - munajat cinta
2. kerispatih - bila rasaku ini rasamu
3. Sixth sense ft Noe Letto - cinta yang sempurna
4. samsons - luluh
5. meet uncle hussain - pari2 bawah angin
6.peter pan - walau habis terang
7. afgan - terima kasih cinta
8. yovie and the nuno - ingin bukan hanya jadi temanmu
9. faizal tahir - cuba
10. dafi - adinda
11. diddy - saat
12. peterpan - kisah cintaku
13. samsong - tak bisa memilikimu
14. crush - senyum indah

english song (ranking is not according by number):
1. david cook- always be my baby
2. mika - happy ending
3. amy adams - that's how you know
4. secondhand serenade - fall for you
5. jason mraz- i'm yours
6. rihanna - if it's love that you want
7. colby o'donis ft akon - what you got (acoustic)
8. daughtry -what about now
9. jesse mccartney - leavin
10. one republic - say (all i need)

k la. go to go.late already.enjoy da holiday!!

salam sang kelana d-_-b

1 comment:

Jazlin Ernida said...

hwargh aku pun dah rindu dc++ ni macam manaaa haha