http://www.mcoba.org

Sunday, September 26, 2010

Diari offshore day 8

Assalamualaikum

Hari ini hari hujung minggu di kapal

Even kat darat is Monday blues,tapi lain pulak ceritanya di sini

Entah kenapa ntah arini….xde bot pon datang amik kitorg…

So sume yang patut pegi platform arini memulanya standby la

Manela tahu ada bot datang amik ke

Bila dah lepas lunch,,,kol 2,,,kol 3,,,kol 4,,,

Dats it..mmg xkeje la arini.hahaha

Bosan giler bak punya…

Waktu pagi duk tepi kapal..layan mp3…tgk laut yang terbentang luas..

Memang layan jiwang blues la…

Pastu dah panas n punggung pon dah sakit duk atas lantai kapal tu

Masuk bilik terus tido.muhahahaha..

Bangun semayang zohor,masih xde khabar bot lagi

Dapat kad internet akses,team leader bagi…apa lagi masuk webmail keje luh…

Tgk inbox..manela tahu kena pegi mana2 plak ke =P

And yang pasti MUKABUKU…

Feel alive abit when connected with outside world

Tgk status kengkawan yang dah berkira2 untuk cuti

Status ucap selamat hari raya

Status malas nak keje sebab dah mood raya

And tak kurang juga tag kad raya @ ucapan selamat ari raya

Huhu…miss my friends a lot…

Btw aku ni tgh layan lagu raya and biskut raya…

Hahaha…lagu raya memang dah ready awal2 dah

Biskut raya tuh plak,ibu ku semangat buat untuk bekal anak dia yang ensem ni

And aku sendiri tolong jugak buat kuih ni.

Huhuh…memang dah feel raya la even atas kapal…

Yela..dah terasa nak balik dah.lusa je lagi =)
(lagu peberet skang – balik kampong,sudirman)

Risau gak nama xde dalam list untuk balik ari rabu.huhu…doakan semuanya dipermudahkan yer.

So since arini duk bergulung atas katil je,so keje yang patut dah setel arini,esokla buat.harap2 semua ok~ den dah xsabar ni…hahaha…kalo korang kat tempat aku ni,bau korang paham camnenya perasaan ni skang…I think ada sorg kawan aku kt Turkmenistan pon camni.dia sedih skit.pagi raya transit kt thai,petang bau flight balik ke Malaysia.huhuu…tapi doakalah aku dapat balik before raya ye.

k la..tu je kot nak citer.esok kita sambung yer.malam terakhir di offshore ni.Aminnnn…


sawadeekap…salam sang kelana
d-_-b

3 comments:

nurhamdi said...

mantap

فاتن الصاوى said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

فاتن الصاوى said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل