http://www.mcoba.org

Saturday, May 17, 2008

Dubai Post #2b

relief......

alhamdulillah,atas sikap terbuka dan merelakan.ku jumpa kembali hand phone ku yang hilang...
terima kasih juga kuucapkan kepada ismail,engineer dari libya..
kalo xde dia,camnela aku nak cakap dgn pak arab yang xfasih english.haih.
sekarang ku mampu tersenyum kembali.he3...
apa2 pon,post ini adalah sambungan..
so nak tau cerita di sebalik ku bangun lewat..
thanks to them,i mean engineerS-en dollah,anthon,ismail,pintou,richard,gary and sorg lagi-lupa plak nak tanya nama dia.
kitorg lepak Le Meridien Mina Siyahi..
ingat just nak makan malam je kat situ..
rupa2nya diorang ble lepak kat situ sampai kol 12.30..
especially mamat omputih nila.dah habis minum,diorang mintak lagi..
maybe kat 6-7 gelas diorang habis.
sambil tu cuci mata-awek2 cun tu-lebanese,indian,finland,australia etc...
ngah2..padan muka.consequencesnya-aku bangun lamabat dan tinggal bas.
1st lesson ere,jangan tido lambat dan make sure kunci jam.hahaha..

Mukhsin,thanks to u too..
u r very nice omanese(btol ke ni,hentam sajela)
tumpangkan ke tmpt keje,then ajar ak cmne nk p opis kalo tertinggal lagi(hopefully dat is my 1st and last)
dia dah nak kahwin dan mahu datang ke malaysia
dia suka sangat malaysia,foods,weather etc..sebab pernah datang before this
dalam hati,bangga skit dan tetiba aku plak rindu-bau seminggu,lom setahun lagi.waaa..
dia cakap dia suka seafood,so ak rekomenkanla labuan dan kota kinabalu
cam little embassador plak-yela..susah nak jumpa malaysian kat sini tau..
and satu benda paling kelakar kat sini
ramai ingat aku filipino-kat sini mmg ramai filipino,india etc..
adela yang cakap tagalog dgn aku.then xde respons dr aku,terus diorg tersipu2 malu.hahaha.
mmg diorang pandang ak pelik la,,,
cam aku ni muka kaler hijau,telinga tajam dan mata satu..eee,bughuknya
sebab most of filipino kat sini cam pekerjala..
so cam ak ni up standard skit,maybe diorg ingat ak ni kaya semacam
xdela...i'm a student man..biasa je.dress like a teenage,act like a school boy bla bla..

pasal handphone ak??
senang citer i like to take pic,so my N73 comes in handy
so i love it,plus without it,living in foreign country(eh..ak ni kan foreigner,sapa yg foreign ni.hak2)
bayangkan..waaa...camne nak idop tu
i cant afford to lose my hp rite now..not yet!!
so aktiviti aku hari ni,seperti yang diwar-warkan
DESERT SAFARI-naik 4x4 jeep,redah padang pasir,sunset in desert(wahh..cantiknya),camel riding(maybe),dinner-bbq,ada shisha kalo nak isap(katakan xnak kepada asap) then penutup is belly dancer.hak2..ok le tu(skali dengan gaya saida AF6)

andai cinta yang kau cari dari yang dicipta
cinta itu tidak kekal dan tidak bahagia
andai cinta yang kau cari dari yang mencipta
cinta itu abadi dan bahagia selamanya
malahan kau akan dicinta oleh yang dicipta

salam kelana dari padang pasir =)

2 comments:

anakecil said...

nak tgk gambar padang pasir.

upload upload upload!

lol

Muzaffar said...

I've always wanted to go to duba─▒