http://www.mcoba.org

Friday, September 5, 2008

aktiviti:buka pose

last weekend,tatkala keseorangan di bilik,ex-rum8 a.k.a. jiran bilik skang a.k.a ijat call aku,"CJ,nnti kitorang plan nk buka puasa yg cam grand skit.ko ok x??"aku,"aku xkisah on je.=)"

isnin malam@malam kedua puasa.ijat,"CJ,konpem.ari rabu nih kita berbuka puasa kt casuarina hotel.apy dah book"aku,"ok"....dalam hati,nilah 1st time berbuka puasa di hotel.bayaran xyah cakapla tapi xdelah mahal sangat.still okla~student range dan xcam membazir sangat for a buffet.

selasa malam@malam ketiga puasa.aku,"WHAT??korang nak p pakai baju melayu full and baju kurung.semangat seyh.xbleh blah.korang tau x bau puasa hari ke4.dahle nak buka puasa je kot,just tempat je kt hotel" reaksi aku bila rum8ku a.k.a faid menyuarakan plan diorg utk berbuka puasa di casuarina hotel.aku cam...huhu..apa2 jela.ikut je.don want to spoil the mood.

rabu malam@the day~...that evening aku n rum8 ada HRM-human resource and management test.right after test.kitorang singgah masjid UTP yg cantik lagi terapung tuh untuk tukar uniform(baju melayu full).gile apa2 siap awal2 pakai baju melayu masuk hall wat test.xde maknanya aku nak men'capub'kan diri.then naik viva merah trus ke ipoh.kt sana yg len sudah menunggu~

then berbuka puasa.makan dengan segala makanan yang ada kat situ.we went slow coz its buffet.rugila makan skit je.gelak ketawa kitorg mmg dominan la dlm 'garden terrace' tuh.usik mengusik.lawak2 bangang.sambil menunggu perut menghadam makanan yang sedap dan oklah~and x lupa snappy2.huhu..so this is our day out for breaking the fast.

nyum2..makan~
itadakimasu!!!
dessert anyone??
pelarian2 yang kebulur~~
merahnya....
purple is the new black~
when purple blend with red, we get blackcurrant.huhu
when lemon with grapes, with got gramon~~muahaha
muka gembira kekenyangan
muka hepi dah makan banyak
pose sebelum nak amik makanan
xcukup makanan,kita makan garfu plak
kami suka makan banyak
gambar terakhir before basuh pinggan(xde duet nak bayar)
posing di lobby hotel
gambar bersama pengantin semalam(xcukup sehari pon)
muka2 ceria dan happy
guys pose
girls pose
keluarga merah pose

p/s: credit to appy and ijat for the pic taken.thank you so much.luv you all lot.and thanks also for the unforgettable moment =)

komen zetot for this event

salam sang kelana d- _ -b

2 comments:

ZirCon gurL said...

wee~
epinye kte~
pelarian ms tu mmg sgt lapa..haha~
tp kte mmg best la
jum2 next event..blekah?
ahahah~

nUrHiDaYaH said...

best gile~~
mau pg lg..
hihih~~